B I O G R A F I E   B A N D L E I D E R    C O R   W I L L E M S 
Lang na zijn trompet studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, schreef hij de nummer 1 hit "Annie". In de jaren zestig was hij veel als trompettist/pianist in diverse formaties in Jazzclubs te vinden. Zowel in Spanje als Duitsland werkte hij in clubs op Amerikaanse Bases. Hij was trompettist in de big bands van Herman Schoonderwalt, Cees Smal en Frans Elzen. Met de soulband "Euson and Stax" (met o.a. Chris Hinze), scoorde hij enkele hits en maakte radio- en tv opnames in Nederland, Frankrijk, België, Zwitserland en Duitsland. Met zijn eigen bands "Black Jack" en de "Jack Williams Band" begeleidde hij zo'n beetje alle toenmalige topartiesten, maar had een vast samenwerkingsverband met Ben Cramer en Sandra&Andres. 

Hij was orkestleider van de "Vlag & Wimpelshow" welke door Hans van Willigenburg werd gepresenteerd en waarin populaire artiesten als Ronny Tober, Ciska Peters, Imca Marina, Ria Valk, Bonny St.Claire, Nico Haak, en Bolland&Bolland optraden. Toen hij enkele arrangementen schreef voor de LP waar Conny Vandenbos mee doorbrak (met o.a. "Een roosje, m'n roosje") en waarop hij tevens alle pianopartijen speelde, werd de aandacht van platenindustrie op hem gevestigd, wat resulteerde in een contract met platenmaatschappij Dureco. Daar werd hij producer/arrangeur voor producties van o.a. De Gebroeders Brouwer, Ben Cramer, Hanny en de Rekels, Frits Lambrechts, Oscar Harris, Frans Doolaard en Gerard de Vries. Tevens schreef hij arrangementen voor het Metropole Orkest, Tony Sherman, Dee Dee, Bolland&Bolland, Frank Ashton, Los Tres de Canarias, Jane and John, het Gilde Duo, Herman and Angie, e.v.a. 

Onder de naam "Mike Ashtor" maakte hij 3 solo LP's en 2 cd's (met de hit "James" en de LP "Nature Boy", die een 4-sterren-notering kreeg in het vakblad "Billboard") waarbij topzangeres Jody Pijper (Jody Singers) alle zangpartijen voor haar rekening nam. De LP 'Out her on my own' uit 1983 (met een 5 sterren/excellent rating) wordt tot op heden nog steeds in Amerika verkocht. Hij was wekelijks te horen als pianist/arrangeur bij het orkest van het door Jan Rietman gepresenteerde NCRV radioprogramma "Los Vast". Intussen was hij mededirecteur van de productiemaatschappij "CNC Producties" en produceerde de hierboven genoemde, door Miggy vertolkte, nr.1 hit. Hij vertrok met Ben Cramer naar Chili en dirigeerde daar een groot t.v.orkest tijdens een internationaal songfestival dat 'live' werd uitgezonden in heel Zuid-Amerika, maar ook in de USA. en Spanje, en waaraan tevens artiesten als Julio Iglesias, Ray Conniff, The Four Tops en Casey and the Sunshineband meewerkten. Intussen was hij leider van het vaste begeleidingstrio van Conny Vandenbos en werkte 15 jaar met haar samen. Maakte talloze cd's als arrangeur/dirigent met het groot dansorkest "The Carl Nelke Company" welke, speciaal voor dansscholen vervaardigde, producties wereldwijd werden gedistribueerd. In 1981 formeerde hij de allround band "Music Unlimited" en maakte daarmee enkele L.P.'s en cd's (o.a. "The Blackbirds" en "Global Carnival" waarmee een aantal radio- en tv-uitzendingen werden gerealiseerd). Van 1994 tot 1 januari 2005 was hij directeur van het boekingskantoor Live-Music Service waarbij zo’n 30 topmusici op de loonlijst stonden. Nu vult hij een groot deel van zijn tijd met het arrangeren van materiaal voor “Die Jongens Van Willems” en het schrijven van columns.